ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρεται για τον Μορουτάν, γράφει τουρκικό μέσο

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρεται για τον Μορουτάν, γράφει τουρκικό μέσο
PRINT SCREEN YOUTUBE

Η παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκό έχει ως αποτέλεσμα να συνδεθούν μεταγραφικά με το τριφύλλι παίκτες που αγωνίζονται στην Τουρκία, με το τελευταίο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας να είναι ο Ολίμπιου Μορουτάν.

Η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του Παναθηναϊκού έχει φέρει μία έντονη κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι από πλευράς πρασίνων, με τον Δημήτρη Λημνιό να είναι το πρώτο "χτύπημα" και την ίδια ώρα να αυξάνονται συνεχώς τα ονόματα που φέρονται να ενδιαφέρουν την ελληνική ομάδα.

Το τελευταίο είναι αυτό του Ολιμπίου Μορουτάν της Ανκαραγκιουτσού, με την "Fanatic" να υποστηρίζει πως ο Φατίχ Τερίμ τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς τον παίκτη έχοντας συνεργαστεί μαζί του για έναν χρόνο όταν ήταν αμφότεροι στην Γαλατάσαραϊ και να σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα της τουρκικής ομάδας για να καταθέσει πρόταση για εκείνον.

Ο 24χρονος Ρουμάνος (14 φορές διεθνής, 1 γκολ) αγωνίζεται ως εξτρέμ και το περασμένο καλοκαίρι έκανε το βήμα από την Γαλατάσαραϊ στην Ανκαραγκιουτσού εναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ ενώ στο διάστημα που αγωνιζόταν στην "Τσιμ Μπομ" με προπονητή τον Τερί, πήρε μέρος σε 19 αγώνες και είχε απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Ολιμπίου Μορουτάν εν δράσει με την Γαλατάσαραϊ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ