ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ένας χρόνος χωρίς τον "τυφώνα"

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟ / ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟ / ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Πριν από ένα χρόνο έφυγε από κοντά μας ο Θανάσης Γιαννακόπουλο και σκόρπισε θλίψη σε όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια και η ΠΑΕ με ανάρτησή της τίμησε τη μνήμη του.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ανήρτησε μία φωτογραφία του "τυφώνα" και από κάτω έγραψε: "Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα χωρίς τον Θανάση Γιαννακόπουλο...".

Από κάτω υπάρχουν διάφορά σχόλια φίλων του Παναθηναϊκού, που εκφράζουν την λατρεία τους για τον Θανάση, που έφυγε από την ζωή τέτοια ημέρα πριν από ένα χρόνο.

"Θανάση σε αγαπάμε , ποτέ δεν σε ξεχνάμε", "Τυφώνα λείπεις", "ατόφιος μάγκας, ο πιο ρομαντικός, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Παναθηναϊκός", είναι μερικά από τα σχόλια λατρείας του κόσμου του "τριφυλλιού", που όσα χρόνια και αν περάσουν τον Θανάση θα τον έχει στην καρδιά του.

Ενας τεράστιος παράγοντας, που έδωσε την ζωή του για τον Παναθηναϊκό, που μαζί με τον αδερφό του Παύλο έφτιαξε την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ , αλλά και με προσφορά στο ποδόσφαιρο, αφού παρακολουθούσε από κοντά παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.

Οσα χρόνια και αν περάσουν ο "τυφώνας" θα είναι πάντα στην καρδιά όλων μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ