ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Κλειδωμένο" το deal του νέου συμβολαίου με τον Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: "Κλειδωμένο" το deal του νέου συμβολαίου με τον Αϊτόρ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Αϊτόρ για νέο τριετές συμβόλαιο και απομένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες ώστε να πέσουν οι υπογραφές το προσεχές διάστημα.

Οριστική συμφωνία έχει επέλθει ουσιαστικά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αϊτόρ για ανανέωση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι για τα επόμενα τρία χρόνια και συγκεκριμένα έως το 2026.

Οι εξελίξεις έτρεξαν μέσα στο Σαββατοκύριακο με την έλευση του μάνατζερ του, Αλμπέρτ Μποτίνες, στην Αθήνα και τις επαφές που είχε με τους πράσινους.

Συγκεκριμένα είχε δύο ραντεβού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και αν και την αρχή υπήρχε μια μικρή διαφορά αυτή γεφυρώθηκε και βρέθηκε η "χρυσή" τομή για τους βασικούς όρους της συμφωνίας.

Υπάρχει συμφωνία σε προφορικό επίπεδο και οι επιμέρους όροι θα διευθετηθούν τις επόμενες ώρες ώστε να πέσουν και οι υπογραφές και ο Παναθηναϊκός να κρατήσει στο ρόστερ του και επίσημα τον Ισπανό.

Στο τριφύλλι είχαν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την παραμονή του Ισπανού εξτρέμ και πριν το σοβαρό τραυματισμό του αλλά και μετά απ' αυτόν έδειξαν στον Αϊτόρ πόσο πολύ τον θέλουν καθώς η πρόταση ανανέωσης που του έγινε ήταν η ίδια ακριβώς δείχνοντας πως πιστεύουν σε αυτόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ