ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ένα κρούσμα κορονοϊού πριν από το Περιστέρι

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ INTIME SPORTS

Την Παρασκευή (4/3) διεγνώσθη ένα κρούσμα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή που έχει προσβληθεί να μην αγωνίζεται στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (6/03, 19:00, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24).

Ο κορονοϊός έκανε ξανά την εμφάνισή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, λίγα 24ωρα πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (Κυριακή 06/03, 19:00, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24), με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για περιορισμό της διασποράς.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο 48ωρο, στους καθιερωμένους ελέγχους που γίνονται πριν τα ματς, καταγράφηκε κρούσμα του Covid-19 σε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης απομονώθηκε εγκαίρως, με τους "πράσινους" να τηρούν κάθε απαραίτητο μέτρο, προκειμένου να μην προσβληθούν κι άλλα μέλη της ομάδας.

Ο παίκτης που προσβλήθηκε απ' τον κορονοϊό θα απουσιάσει από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου) κι από την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει των αγώνων για τα playoffs.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ