ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έμφαση σε τακτική και τελειώματα στην προπόνηση των πράσινων ενόψει Μακάμπι

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Ντνίπρο
Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Ντνίπρο EUROKINISSI SPORTS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Πέμπτης (14/12) απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα συνεχίστηκε με έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα.

Με έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα συνεχίστηκε τη Δευτέρα (11/12) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (14/12 19:45 COSMOTE SPORT3HD, LIVE στο SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για την τρίτη θέση που οδηγεί στα playoffs των "16" του Conference League και το τριφύλλι να παίρνει την πρόκριση με δύο αποτελέσματα, είτε με νίκη ή ακόμα και την ισοπαλία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πλην των τραυματισμών των Πάλμερ - Μπράουν και Μάγκνουσον.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και κυρίως παιχνίδι τακτικής, ενώ στο τέλος ένα γκρουπ έκανε εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ