ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Καρλίτος με Παναιτωλικό και Βόλο, τρέχει για ΑΕΚ

Ο Καρλίτος
Ο Καρλίτος EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρλίτος έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο και δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten, καθώς και στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο.

Χωρίς τον Καρλίτος θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (28/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ισπανός φορ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 28ο λεπτό του αγώνα με τη Λαμία και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον δικέφαλο, το οποίο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί κόντρα στους Αγρινιώτες.

Επίσης, θα χάσει και το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο, ενώ θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παράλληλα, εκτός από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα είναι κι ο Ραμόν Λούντκβιντ που έχει υποστεί διάστρεμμα και θα επιστρέψει στις προπονήσεις από τη Δευτέρα (29/11).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ