ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός και πάλι ο Λοντίγκιν, οι εκλεκτοί του Γιοβάνοβιτς για Μπράγκα

Ο Λοντίγκιν σε προπόνηση του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2023-24
Ο Λοντίγκιν σε προπόνηση του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2023-24 EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιούρι Λοντίγκιν δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Μπράγκα και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τους Πορτογάλους.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης (29/8, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD και LIVE SPORT24) με αντίπαλο την Μπράγκα με μια τελευταία προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ που έχει βάλει τα καλά του.

Από το πρόγραμμα στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο αλλα απών ήταν εκ νέου ο Λοντίγκιν ο οποίος παρέμεινε κλινήρης και εν συνεχεία έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τους Πορτογάλους.

Ο Λοντίγκιν ειναι και ο μοναδικός απ' όσους έχουν συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του τριφυλλιού που έμεινε εκτός αποστολής ενώ ο Γιοβάνοβιτς έχει πάρει μαζί του και τον Λίλο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Χωρίς απρόοπτα και με μοναδική απουσία τον κλινήρη Γιούρι Λοντίγκιν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό σπουδαίας σημασίας παιχνίδι των play off του Champions League με αντίπαλο τη Μπράγκα. Το Τριφύλλι προπονήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης θα υποδεχθεί την πορτογαλική ομάδα. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σιδεράς, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΡΑΓΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ