ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ξανά ο Χατζηγιοβάνης, μέσα ο Αγιούμπ για Ιωνικό

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του, εντός ή εκτός Παναθηναϊκού
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του, εντός ή εκτός Παναθηναϊκού INTIME

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό (22/1, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24), με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να είναι ξανά εκτός, ενώ στη λίστα του Γιοβάνοβιτς μπήκε ο Αγιούμπ για πρώτη φορά.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ιωνικό (22/1, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Εκτός βρίσκεται γι' ακόμη μία φορά ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, του οποίου οι σχέσεις με τον Παναθηναϊκό οδεύουν προς το φινάλε. Στην αποστολή του Γιοβάνοβιτς μπήκε ο Αγιούμπ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν την Παρασκευή (21/1) οι Βιγιαφάνιες, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Αϊτόρ, Σένκεφελντ λόγω των σερί παιχνιδιών. Ωστόσο, δεν υπάρχει πρόβλημα και θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ