ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έκοψε μόνο έξι σε πρώτη φάση ο Γιοβάνοβιτς, με 31 παίκτες στην Ολλανδία

Ο Γιοβάνοβιτς από την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού | 28 Ιουνίου 2021
Ο Γιοβάνοβιτς από την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού | 28 Ιουνίου 2021 DELTIO TYPOY IN TIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να πάει με μία λίγο πιο γεμάτη αποστολή του Παναθηναϊκού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, κόβοντα" μόνο 6 παίκτες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε μία μίνι... έκπληξη το βράδυ της Παρασκευής (16/07), μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού (έπειτα από 19 ημέρες προπονήσεων στο Γ. Καλαφάτης), ανακοινώνοντας μόλις έξι "κομμένους" απ’ την αποστολή του τριφυλλιού που θα αναχωρήσει την Κυριακή (18/07) για το Χορστ της Ολλανδίας.

Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να πάρει μαζί του μία πιο "γεμάτη" αποστολή, είτε λόγω της απουσίας ορισμένων παικτών (όπως ο Κουρμπέλης και ο Σένκεφελντ), είτε περιμένοντας τις μεταγραφικές... ενισχύσεις, ανακοινώνοντας συνολικά 31 ποδοσφαιριστές για το ταξίδι στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί ο βασικός κύκλος προετοιμασίας των "πράσινων" από 18 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.

Ο Γιοβάνοβιτς έκοψε σε πρώτη φάση τους Κολοβό, Εμμανουηλίδη, Θεοχάρη, Μπεκ, Σέχου, Τζαβίδα και συμπεριέλαβε όλους τους υπόλοιπους στην αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (18/07) αρχικά για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί οδικώς για το Χορστ της Ολλανδίας.

Αναλυτικά η πράσινη αποστολή για την Ολλανδία:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σάντσες, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κώτσιρας, Ρόμπι, Σιδεράς.

ΜΕΣΟΙ: Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλος, Πέρεθ.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Καμπετσής, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ