ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έκλεισε τον 20χρονο αριστερό μπακ, Απόστολο Μαρτίνη για την ομάδα Β'

Ο Απόστολος Μαρτίνης σε προπόνηση του Άρη
Ο Απόστολος Μαρτίνης σε προπόνηση του Άρη INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του 20χρονου αριστερού μπακ Απόστολου-Ηλία Μαρτίνη για τη δεύτερη ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ενισχύοντας την αριστερή πλευρά του.

Για πρώτη φορά φέτος οι τέσσερις μεγάλες ομάδες και συγκεκριμένα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα έχουν και δεύτερες ομάδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι τέσσερις σύλλογοι παράλληλα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους να τρέχουν έναν ακόμη για τις ομάδες Β' ούτως ώστε και αυτές να είναι πανέτοιμες με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός Β' ο οποίος θα έχει προπονητή τον Γιάννη Βονόρτα αναμένεται να στηριχθεί κατά κόρον σε παιδιά από την ακαδημία του και με ελάχιστες προσθήκες-μεταγραφές. Ήδη μάλιστα έχει ολοκληρώσεις τις περισσότερες εξ αυτών και αναμένεται να τις ανακοινώσει όλες μαζί τις επόμενες μέρες.

Οι πληροφορίες του SPORT24 όμως αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός Β' προχώρησε σε μια πολύ σημαντική προσθήκη καθώς έκανε δικό του τον 20χρονο αριστεροπόδαρο μπακ Απόστολο-Ηλία Μαρτίνη από τον Άρη.

Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου του 2001, ο Μαρτίνης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στις οποίες εντάχθηκε το 2009 και έγινε επαγγελματίας τον Σεπτέμβριο του 2017. Είναι αριστερός φουλ μπακ με πολλά χαρίσματα σε τρεξίματα και επιστροφές. Διαθέτει καλό σουτ, είναι εκρηκτικός και ταχυδυναμικός παίκτης ενώ μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και αριστερός χαφ.

Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ο Μαρτίνης έχει παίξει δύο φορές, ένα ενενηντάλεπτο σε αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου και είχε κάνει ντεμπούτο σε αγώνα των playoffs κόντρα στον ΟΦΗ.

Τον Οκτώβριο του 2020 ο Μαρτίνης πήγε στον Άρη όπου υπέγραψε για τέσσερα χρόνια αλλά στη διάρκεια της χρονιάς δεν αγωνίστηκε καθόλου. Φέτος είχε πάρει μέρος σε όλη την προετοιμασία και ήταν στο πάγκο για τα ματς με την Αστάνα αλλά και πάλι δεν θα είχε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Οπότε ο Παναθηναϊκός κινήθηκε και τον έκλεισε με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τους πράσινους να δίνουν μόνο ένα ποσοστό μεταπώλησης στους κιτρινόμαυρους.

Ο Μαρτίνης έρχεται αρχικά για την ομάδα Β' του Παναθηναϊκού αλλά έχοντας και το βλέμμα του στην πρώτη ομάδα καθώς ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του και μάλιστα στη θέση του μαζί με τον Βασίλη Ζαγαρίτη ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που ξεχώριζαν.

Οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν πως η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ