ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έκλεισε ο Βίτορ Ούγκο, την Κυριακή (21/01) στην Ελλάδα

Ο Βίτορ Ούγκο
Ο Βίτορ Ούγκο SEYIT AHMET EKSIK/ANADOLU AGENCY/ANADOLU VIA AFP

Συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Μπαΐα για την απόκτηση του Βίτορ Ούγκο. Ο Βραζιλιάνος έρχεται την Κυριακή (21/01) στην Ελλάδα για να υπογράψει και να δει τον αγώνα των πρασίνων με τον Αστέρα στη Λεωφόρο.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Βίτορ Ούγκο. Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Μπαΐα για την απόκτηση του 32χρονου στόπερ, ο οποίος έρχεται την Κυριακή (21/01) στις 16:50 στην Ελλάδα με πτήση από τη Ζυρίχη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί στη Λεωφόρο για να δει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (21/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE SPORT24).

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός (1.87) πριν από την Μπαΐα αγωνίστηκε για τη διετία 2020-22 στην Τραμπζονσπόρ, ενώ για δύο χρόνια αγωνίστηκε κι ως βασικός στη Serie A με τη φανέλα της Φιορεντίνα (2017-19).

Έχει επίσης, φορέσει τη φανέλα της Παλμέιρας, με την οποία έχει κατακτήσει τρία τρόπαια. Θυμίζουμε πως ήδη ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει τους Δημήτρη Λημνιό, Σαμέτ Ακαϊντίν, Μπαρτολομιέϊ Ντραγκόφσκι, ενώ τη Δευτέρα (22/01) αναμένεται στην Ελλάδα και ο Τάσος Μπακασέτας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ