ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Είκοσι μέρες εκτός ο Μαουρίσιο, στόχος το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Μαουρίσιο με τον Ενσικουλού στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό
Ο Μαουρίσιο με τον Ενσικουλού στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Πετυχημένη ήταν η επέμβαση στο γόνατο του Μαουρίσιο και ο Βραζιλιάνος θα χρειαστεί είκοσι μέρες για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση και πλέον στόχος είναι να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό στις 11 Απριλίου.

Όλα πήγαν καλά στην αποκατάσταση της ζημιάς στο γόνατο του Μαουρίσιου με τον Βραζιλιάνο μέσο να υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση μετά από τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη και να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες είκοσι μέρες.

Αυτό ανέφερε η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής: "Ο Μαουρίσιο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση μετά από ρήξη μηνίσκου. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ο παίκτης θα απουσιάσει για περίπου 20 ημέρες".

Άρα δεδομένα ο Μαουρίσιο θα λείψει από το ματς με τον Αστέρα και απ' αυτό με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για την 3η αγωνιστική των playoffs και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το "αιώνιο" ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για τις 11 Απριλίου. Δηλαδή σε 24 μέρες από σήμερα. Οπότε αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο και ο Μαουρίσιο πιέσει λίγο τον εαυτό του θα μπορεί να είναι στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το πως θα πάει η αποθεραπεία του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PLAYOFFS

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 21/3/21 (ΚΥΡΙΑΚΗ)

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4/4/2021 (ΚΥΡΙΑΚΗ)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 11/4/2021 (ΚΥΡΙΑΚΗ)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18/4/2021 (ΚΥΡΙΑΚΗ)

Παναθηναϊκός - Άρης 18/4, 15:00

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 21/4/2021 (ΤΕΤΑΡΤΗ)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ