ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εγγράφως στους μικρούς οι τελικές προτάσεις ανανεώσεων και τροφείων

Ο Νίκος Χριστογεώργος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Νίκος Χριστογεώργος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Ντρεοσί καταθέτει έως το πρωί της Πέμπτης (31/12) τις τελικές προτάσεις του Παναθηναϊκού προς τους Ζαγαρίτη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Καραγιάννη που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ενώ θα πράξει το ίδιο και με τον Αλεξανδρόπουλο. Τα ραντεβού που θα ξεκινήσει από αύριο το μεσημέρι με τους εκπροσώπους των παικτών και το ζήτημα με τα τροφεία.

Λίγο πριν "φύγει" το 2020, ο Παναθηναϊκός καταθέτει τελικές προτάσεις επέκτασης συμβολαίων προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που εκπνέουν τα συμβόλαιά τους το προσεχές καλοκαίρι κι από την 1η Ιανουαρίου, θα αποκτήσουν (βάσει κανονισμού) το δικαίωμα να συζητήσουν και με άλλες ομάδες.

Στο τέλος της σημερινής (30/12) προπόνησης ή το αργότερο μετά την αυριανή (31/12) πρωινή προπόνηση, ο general manager του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί, θα καταθέσει ξεχωριστά στους Βασίλη Ζαγαρίτη, Βασίλη Ξενόπουλο, Νίκο Χριστογεώργο (κεντρική φωτογραφία) και Δημήτρη Καραγιάννη, εγγράφως τις τελικές προτάσεις των "πράσινων" για επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2024.

Εν συνεχεία, από αύριο (31/12) το μεσημέρι ο Γάλλος θα ξεκινήσει σερί ραντεβού με τους εκπροσώπους κάθε παίκτη ξεχωριστά, ούτως ώστε να γίνει η τελική διαπραγμάτευση επί των προτάσεων του Παναθηναϊκού.

Ανάλογη συζήτηση θα γίνει τις προσεχείς ώρες και με την πλευρά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, παρά το γεγονός ότι το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’22, καθότι είναι ειλημμένη η απόφαση των "πράσινων" να προλάβουν τις εξελίξεις και να " δέσουν" (και) τον 19χρονο μέσο, με νέα πολυετή σύμβαση που θα περιλαμβάνει καλύτερες αποδοχές.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είχε κι (ακόμη) έναν πολύ σοβαρό λόγο, για να καταθέσει τώρα τις συγκεκριμένες -τελικές- προτάσεις, δηλαδή πριν "πατήσει" η 1η Ιανουαρίου: Τα τροφεία των παικτών, καθώς άπαντες είναι κάτω των 23 ετών.

Για να έχουν δικαίωμα οι "πράσινοι" να διεκδικήσουν τα τροφεία εκπαίδευσης κάθε ποδοσφαιριστή (εάν κάποιοι δεν συμφωνήσουν και δεν παραμείνουν μετά το καλοκαίρι στο ρόστερ, φεύγοντας για το εξωτερικό), όφειλαν να καταθέσουν τις τελικές προτάσεις το αργότερο έως τις 31/12, ούτως ώστε να είναι απολύτως "καλυμμένοι" βάση κανονισμού για το χρονικό διάστημα 6 μηνών και μίας ημέρας, που προβλέπεται από τον κανονισμό μεταγραφών της FIFA.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ