ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έχει ψαχτεί για την περίπτωση του Φεράρι του Βόλου

Ο Φεράρι με τη φανέλα του Βόλου
Ο Φεράρι με τη φανέλα του Βόλου EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση στον Βόλο για την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι για την ενίσχυση του στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε αν μπορούσε να αποκτήσει και έναν αριστερό μπακ για να συναγωνιστεί για τη θέση του βασικού μαζί με τον Χουάνκαρ καθώς ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης δεν έχει πείσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι πράσινοι που έχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα τις τελευταίες ώρες ψάχτηκαν για την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι ο οποίος παίζει στο Βόλο και έχει κάνει εξαιρετικά πρωταθλήματα στη Super League με την ομάδα της Μαγνησίας.

Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να προτείνει μάλιστα στον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να πάει στο Βόλο ως δανεικός για να προχωρήσει ευκολότερα στην απόκτηση του Φεράρι. Ότι είναι να γίνει θα συμβεί τις επόμενες ώρες.

Ο 29χρονος άσος γεννήθηκε στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής και στην Ελλάδα βρίσκεται από το 2019, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα του Βόλου. Ο Φεράρι με την ομάδα της Μαγνησίας μετράει σε 69 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στις Ντεπορτίβο Σανταμαρίνα και Ατλέτικο Μίτρε, ομάδες Β κατηγορίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ