ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δύσκολη η παραμονή του Γκατσίνοβιτς στη Χόφενχαϊμ σύμφωνα με το Kicker

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Το "Kicker" είχε εκτενή αναφορά στην παραμονή ή μη του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη Χόφενχαϊμ σημειώνοντας πως δύσκολα θα παραμείνει ο Σέρβος στο σύλλογο της Γερμανίας και τονίζοντας πως η εναλλακτική της παραμονής του στον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη δυνατή.

Το τι θα γίνει με την παραμονή ή μη του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη Χόφενχαϊμ δεν απασχολεί μόνο τον Παναθηναϊκό και όσους ασχολούνται με το τριφύλλι αλλά και τους Γερμανούς που και αυτοί προσπαθούν να δουν τι θα γίνει με την περίπτωση του.

Το γερμανικό περιοδικό "Kicker" έκανε ένα μεγάλο ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρει πως δύσκολα θα μείνει στη Χόφενχαϊμ και την ίδια ώρα αφήνει ανοιχτό παράθυρο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ή της επιλογής μιας τρίτης ομάδας.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει: "Η απόφαση ανήκει στο νέο προπονητή, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, αλλά οι προοπτικές για τον Γκατσίνοβιτς στην Χόφενχαϊμ δεν δείχνουν ιδιαίτερα ρόδινες. Με τις προσθήκες των Γκρίσα Πρέμελ από την Ουνιόν Βερολίνου και Φιν Όλε Μπέκερ από την Ζανκτ Πάουλι, έχουν ήδη αποκτήσει δύο μεσοεπιθετικούς ως ελεύθερους για τη νέα σεζόν. Μάλιστα με τους συγκεκριμένους η Χόφενχαϊμ κερδίζει σε σωματικά προσόντα, κομμάτι που δεν είναι και το καλύτερο του Γκατσίνοβιτς".

Το άρθρο του Kicker για τον Γκατσίνοβιτς
Το άρθρο του Kicker για τον Γκατσίνοβιτς PRINT SCREEN


Το ρεπορτάζ συνεχίζεται λέγοντας πως ο Σέρβος μέσος θέλει το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα που θα μείνει ώστε να διεκδικήσει την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ:

"Ο Γκατσίνοβιτς θέλει τακτικές συμμετοχές, για να διατηρήσει τις ελπίδες του να είναι στην αποστολή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άρα η παραμονή του στον Παναθηναϊκό για μεγαλύτερο διάστημα έχει λογική. Θα χρειαζόταν να δώσει ένα ποσό μεταξύ 2-3 εκατ. ευρώ για την αγορά του, αλλά επίσης και ένας νέος δανεισμός με οψιόν αγοράς είναι πιθανός. Ή και να προκύψει κάποια τρίτη ομάδα για τον παίκτη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ