ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Κουρμπέλη με Παναιτωλικό

Ο Κουρμπέλης ξεφεύγει από τον Εμβιλά σε φάση από το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ο Κουρμπέλης ξεφεύγει από τον Εμβιλά σε φάση από το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εξακολουθεί να πονάει στον προσαγωγό και ο Λάζλο Μπόλονι έχει αρχίσει ήδη να αναπροσαρμόζει το πλάνο του ενόψει Παναιτωλικού.

Από λιγοστές έως απειροελάχιστες είναι οι πιθανότητες παρουσίας του Δημήτρη Κουρμπέλη στον μεθαυριανό (Κυριακή 29/11, 15:00) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ακολούθησε για δεύτερη σερί μέρα πρόγραμμα αποφόρτισης, λόγω ενός "σφιξίματος" στον προσαγωγό και ο Λάζλο Μπόλονι έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει στο μυαλό του (και) πλάνο χωρίς τον "Κούρμπε".

Ο 27χρονος μέσος είναι ο πλέον καταπονημένος παίκτης του "τριφυλλιού" την εφετινή σεζόν με συνεχόμενα ματς τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Εθνική Ομάδα και πλέον ο οργανισμός του αρχίζει να βγάζει "σημάδια" κόπωσης και "φόρτισης".

Με δεδομένο ότι οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό του είναι αρκετά έντονες και το διάστημα μέχρι τον αγώνα με τους Αγρινιώτες πολύ μικρό,θεωρείται σχεδόν απίθανο να προλάβει για να παίξει, αν κι όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου (28/11).

Κι ο Μπόλονι πάντως, δεν σκοπεύει να τον πιέσει, καθότι δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον σοβαρότερο τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός για καιρό. Απ’ τη στιγμή μάλιστα που τις επόμενες εβδομάδες ακολουθούν και τα εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Εάν εντέλει ο Κουρμπέλης "κοπεί" απ’ την αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, τη θέση του στη μεσαία γραμμή των "πράσινων" θα πάρει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που έλαμψε στο δεύτερο ημίχρονο του προ ημερών ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Θέση βασικού στην ενδεκάδα διεκδικεί κι ο Βιγιαφάνιες (ως επιτελικός μέσος σε 4-2-3-1, αντί του Μακέντα), ενώ στο αριστερό άκρο ελλείψει του τραυματία Σαβιέρ, η θέση διεκδικείται από τους Μολό και Αϊτόρ.

Το σημερινό (Παρασκευή 27/1) πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, εξάσκηση στα τελειώματα και παιχνίδι τακτικής. Απών ήταν ο Χατζηγιοβάνης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου και θεραπεία έκανε ο Σαβιέρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ