ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μπουζούκη κόντρα στον Άρη

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνι Πογιάτος θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Γιάννη Μπουζούκη όσο και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για το ματς με τον Άρη (04/10, 16.00). Για πρώτη φορά στην αποστολή και ο Εμμανουηλίδης.

Οι... ανησυχίες που είχαν δημιουργήσει το τελευταίο 48ωρο στο «στρατόπεδο» των «πράσινων», οι μικροτραυματισμοί των Γιάννη Μπουζούκη (σφίξιμο στον προσαγωγό) και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (είχε βγάλει το νύχι στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού), ενόψει του αυριανού (Κυριακή, 4/10, 16:00) αγώνα «φωτιά» με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, «έσβησαν» κατά τη σημερινή (3/10) προπόνηση του «τριφυλλιού», με την παρουσία και των δύο χαφ του Παναθηναϊκού σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα.

Αμφότεροι τέθηκαν στη διάθεση του Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος μπορεί πλέον να προετοιμάσει μία «κανονική» τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, χωρίς να καταφεύγει σε άλλες «αλχημείες», έχοντας να καλύψει την απουσία (μόνο) του τραυματία Γιασίν Αγιούμπ (διάταση στον οπίσθιο μηριαίο μυ).

Ο «Μπούζου» αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα, σαν «8άρι» μπροστά από τον Κουρμπέλη, με τον Σερπέζη να έχει τον πρώτο λόγο για τον έτερο κεντρικό μέσο, αντί του «λαβωμένου» Μαροκινού.

Από εκεί και πέρα, απόλυτα διαθέσιμος είναι και ο Χουάνκαρ, ενώ στη θέση του τραυματία Ιωαννίδη (έχει κάταγμα στο μετατάρσιο του ποδιού), ο Καταλανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά σε αγώνα του εφετινού πρωταθλήματος τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον κράτησε «off» για περίπου τρεις εβδομάδες.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία έκαναν οι Αγιούμπ, Ιωαννίδης, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο, που ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που περιλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές. Τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτη, Καραγιάννης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Τζαβίδα, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ