ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σπόραρ η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μέσα ο Μπερνάρ

Ο Σπόραρ στο Παναθηναϊκός - Βόλος
Ο Σπόραρ στο Παναθηναϊκός - Βόλος INTIME

Ο Αντράζ Σπόραρ δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (19/03, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) και έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του τον Μπερνάρ, όπως και τον Σένκεφελντ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (19/03, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Αντράζ Σπόραρ ακολούθησε στη χθεσινή (17/03) προπόνηση μέρος του προγράμματος, ωστόσο σήμερα έκανε θεραπεία και δεν είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Αντίθετα κανονικά υπολογίζονται για το ντέρμπι κορυφής στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Μπερνάρ αλλά και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μισό γήπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγνκουσον, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Πέρεθ, Κλέινχεϊσλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ