ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

SUPER LEAGUE /  - .(  / EUROKINISSI)
SUPER LEAGUE / - .( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον Δημήτρη Λημνιό η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (10/1, 21:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Δείτε αναλυτικά τη λίστα του Φατίχ Τερίμ.

Χωρίς άλλα προβλήματα και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να μένει εντέλει εκτός αποστολής -καθώς κρίθηκε πως είναι ακόμη ανέτοιμος απ’ την στιγμή που μπήκε σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων μόλις τη Δευτέρα (8/1)- ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού πρώτου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (10/1, 21:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στη Λεωφόρο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Φατίχ Τερίμ δούλεψε για πολύ ώρα με τους ποδοσφαιριστές του πάνω σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στα τελειώματα, ζητώντας ένταση και καλές εκτελέσεις.

Πλην του Ολλανδού αρχηγού του Παναθηναϊκού, ο Τούρκος τεχνικός άφησε εκτός τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Λημνιό, ενώ παραμένουν εκτός ο Σεμπαστιάν Παλάσιος (θλάση στο υποκνημίδιο) και οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με προθέρμανση και ασκήσεις κατοχής, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Κυριόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ