ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μακέντα, Ιωαννίδη στο φιλικό με ΑΠΟΕΛ

Ο Μακέντα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ | 25 Ιουλίου 2021
Ο Μακέντα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ | 25 Ιουλίου 2021 IN TIME

Οι Μακέντα, Ιωαννίδης έμειναν εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το φιλικό της Τρίτης (10/8) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί στο "Απ. Νικολαΐδης" την Τρίτη το βράδυ (10/8, 21:00, COSMOTE TV, LIVE SPORT24). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το πέρας του προγράμματος ανακοίνωσε 24μελή αποστολή στην οποία εκτός των γνωστών Κουρμπέλη, Σένκεφελντ και Πούγγουρα δεν βρίσκονται και οι Μακέντα, Ιωαννίδης.

Οι δύο επιθετικοί του τριφυλλιού γυμνάστηκαν κανονικά την Δευτέρα (9/8) αλλά προτιμήθηκε από το Σέρβο τεχνικό να μην ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή στους τραυματισμούς τους. Αντίθετα κανονικά θα παίξει ο Κώτσιρας ο οποίος είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο φιλικό με τη Λοκομοτίβα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Οι πράσινοι άρχισαν την προπόνηση με ζέσταμα και «κορόιδο» και στη συνέχεια δούλεψαν στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ έπαιξαν και δίτερμα.

Ο Μακέντα και ο Ιωαννίδης συμμετείχαν στην προπόνηση, όπως και ο Κώτσιρας. Ο Σένκεφελντ και ο Πούγγουρας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και ο Μπεκ τη θεραπεία του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Σιδεράς, Σάρλια, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ