ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μακέντα η αποστολή κόντρα στη Λαμία

Ο Φεντερίκο Μακέντα
Ο Φεντερίκο Μακέντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Φεντερίκο Μακέντα έμεινε εκτός αποστολής για το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στη Λεωφόρο (20/04, 19:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αντίθετα κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Χουάνκαρ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία στη Λεωφόρο (20/04, 19:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του κόντρα στους Φθιωτούς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Φεντερίκο Μακέντα, αντίθετα κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Χουάνκαρ, του οποίου η ποινή έπεσε στη μια αγωνιστική και έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό (20/04) αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Χριστογεώργος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σέκενφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Ιωαννίδης, Καρλίτος.

Ένα κρούσμα κορονοϊού πριν από τη Λαμία

Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός κατά τον τελευταίο μοριακό (PCR) έλεγχο που διενεργήθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" εντός των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος του "τριφυλλιού", ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19. Το επιβεβαιωμένο κρούσμα έχει απομονωθεί και τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ