ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Διούδη, Ιωαννίδη, Βέλεθ και Κώτσιρα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Κώτσιρας από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλων Σμύρνης | 11 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Κώτσιρας από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλων Σμύρνης | 11 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Μετά τους Διούδη και Ιωαννίδη εκτός μάχης για το παιχνίδι της Κυριακής (3/10) με τον Ολυμπιακό έμεινε και ο Κώτσιρας που ταλαιπωρείται επίσης από ίωση.

Με τέσσερις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του θα παραταχθεί την Κυριακή (03/10, 20:30 Novasports Prime, LIVE SPORT24) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός. Αυτό καθώς εκτός του Βέλεθ που είχε χτυπήσει στο ματς με το Βόλο και τους Διούδη, Ιωαννίδη που είχαν ίωση και ο Κώτσιρας ταλαιπωρείται από ίωση που τον άφησε εκτός μάχης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι και ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Σιδεράς, Μπεκ, θεραπεία οι Βέλεθ, Αγιούμπ, ενώ απόντες λόγω ίωσης ήταν οι Διούδης, Ιωαννίδης, Κώτσιρας.

Θα πρέπει να θυμίσουμε βέβαια ότι εκτός αγώνων από την αρχή της σεζόν είναι οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη μεσαία γραμμή και την άμυνα αλλά ακόμα και οι δύο δεν είναι διαθέσιμοι.

Ο Γιοβάνοβιτς λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και δη στο αμυντικό κομμάτι αναγκάστηκε να συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Ρόμπι, για πρώτη φορά φέτος, ενώ πήρε και τον Ενγκμπακοτό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Σάρλια, Ρόμπι, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Χατζηγιοβάνη, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Μακέντα, Καρλίτος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ