ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αϊτόρ-Βαγιαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αϊτόρ-Βαγιαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Αϊτόρ ένιωσε ενοχλήσεις στο δάχτυλο στην προπόνηση της Κυριακής έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι της Δευτέρας (25/9) με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Με ένα επιπλέον πρόβλημα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Δευτέρας (25/9, 21:00 COSMOTE, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Λεωφόρο καθώς ο Αϊτόρ έμεινε εκτός της 21μελής αποστολης που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ισπανός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις μετά το ματς με τη Βιγιαρεάλ στο ίδιο δάχτυλο που είχε χτυπήσει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Φυσικά εκτός παρέμεινε ο Βαγιαννίδης που έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και θα παλέψει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ενώ και ο Βέρμπιτς αν και γυμνάστηκε κανονικά την Κυριακή εν τέλει έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης εκτός είναι οι Ζέκα, Γερεμέγεφ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (25/9, 21:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βαγιαννίδης. Θεραπεία έκανε ο Αϊτόρ λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ