ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ζημιά στον χιαστό ο Αϊτόρ, μπαίνει χειρουργείο και την Δευτέρα θα φανεί αν πρόκειται για μερική ή ολική ρήξη

Παναθηναϊκός: Ζημιά στον χιαστό ο Αϊτόρ, μπαίνει χειρουργείο και την Δευτέρα θα φανεί αν πρόκειται για μερική ή ολική ρήξη
INTIME SPORTS

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ζημιά στο χιαστό του αριστερού ποδιού του Αϊτόρ κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ισπανός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και τη Δευτέρα (24/10) το πρώι θα γίνει γνωστό αν πρόκειται για μερική ή ολική ρήξη.

Τα νέα από τις ιατρικές εξετάσεις του Αϊτόρ το βράδυ της Κυριακής (24/10) επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για σοβαρή ζημιά στο αριστερό γόνατο του Ισπανού εξτρέμ. Όπως σημείωναν από το τριφύλλι είναι δεδομένη η ζημιά στο χιαστό του 26χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαιξε μόλις δύο λεπτά κόντρα στον Άρη άρα και το χειρουργείο το οποίο θα πρέπει να κάνει το επόμενο διάστημα.

Το πρωί της Δευτέρας θα γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό αν πρόκειται για μερική ή για ολική ρήξη ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν και για το ακριβές χρονικό διάστημα της αποκατάστασης του και της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Καθώς τα δεδομένα θα αλλάξουν αν πρόκειται για ολική ρήξη που μπορεί να φέρει και πρόωρο τέλος στη φετινή σεζόν ενώ αν πρόκειται για μερική ρήξη ο χρόνος που θα μείνει μακριά από τα γήπεδα θα είναι μικρότερος.

Δεδομένα όμως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες με τον Παναθηναϊκό να στερείται τον MVP της φετινής σεζόν έως τώρα. Καθώς μέχρι στιγμής ο Ισπανός εξτρέμ είχε πάρει από το χέρι το τριφύλλι και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην αήττητη έως τώρα πορεία με 8 γκολ και δύο ασίστ σε εννιά αναμετρήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ