ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χειρουργείο και δύο μήνες εκτός ή ενέσεις και συντηρητικό πρόγραμμα ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα απογοητευμένος στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός | 18 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Φεντερίκο Μακέντα απογοητευμένος στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός | 18 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Φεντερίκο Μακέντα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης από ενάμιση έως δυόμιση μήνες.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ο Φεντερίκο Μακέντα στον αστράγαλο είναι πιθανό να τον οδηγήσει στο χειρουργείο και να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Ο Ιταλός σέντερ φορ ταλαιπωρείται από τον συγκεκριμένο τραυματισμό εδώ και τέσσερις-πέντε μήνες και αυτός ο τραυματισμός δεν του επιτρέπει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Από την άλλη όμως δεν του απαγορεύει να παίζει και για αυτό έστω και με πόνους ο Μακέντα έχει αγωνιστεί στα ματς της Super League.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά αν ο Μακέντα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ή αν θα κάνει συντηρητική αποκατάσταση με θεραπείες και ενέσεις.

Το πιθανότερο είναι πως μέσα στις επόμενες μέρες, ακόμα και την Πέμπτη (14/10) θα έχει παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα κάνει τελικά το χειρουργείο ώστε να αφαιρέσει ένα μικρό κοκκαλάκι που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης από ενάμιση έως δυόμιση μήνες.

Ο τραυματισμόςε στον αστράγαλο δεν έχει σχέση με τον δεδομένο τραυματισμό του στον αγκώνα (κάταγμα) από το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ