ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χειρόφρενο στην υπόθεση Αντούνα, προχωράει για άλλον εξτρέμ πρώτης γραμμής

Mexico's Uriel Antuna reacts after being called offsides on a goal attempt during the World Cup group C soccer match between Saudi Arabia and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Julio Cortez)
Mexico's Uriel Antuna reacts after being called offsides on a goal attempt during the World Cup group C soccer match between Saudi Arabia and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Julio Cortez) AP

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παγώσει τις επαφές με την Κρουζ Αζούλ για τον Ουριέλ Αντούνα και ήδη οι πράσινοι έχουν στραφεί σε άλλον παίκτη.

Η διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κρουζ Αζούλ για τον Ούριελ Αντούνα μπήκε πλέον στο "ψυγείο" και μόνο με μία μεγάλη "ανατροπή" -και υποχώρηση απ’ την πλευρά των Μεξικανών κοντά σ’ αυτά που είχαν προτείνει οι "πράσινοι"- θα μπορέσει να υπάρξει πια κάποια αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση.

Ήδη πλέον το "τριφύλλι" έχει επικεντρωθεί σε άλλη περίπτωση εξτρέμ "πρώτης γραμμής", για τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις κι σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Η διοίκηση της Κρουζ Αζούλ συνέχισε επί μέρες τα ήξεις-αφίξεις στις επαφές με τον Παναθηναϊκό. Και μολονότι υπήρξε διάθεση για βρεθεί συμφωνία αρχικά για τον εξάμηνο δανεισμό του διεθνούς Μεξικανού εξτρέμ, οι διαπραγματεύσεις για το ύψος της οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι δεν καρποφόρησαν, καθότι οι Μεξικανοί άλλαζαν διαρκώς τα ποσά και τις αξιώσεις τους.

Παρά την πολύ έντονη επιθυμία του Αντούνα να μετακομίσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Ευρώπη, στον Παναθηναϊκό έκριναν πως δεν μπορούν να χάσουν άλλο χρόνο με τον τρόπο που διαχειρίζονται οι διοικούντες την Κρουζ Αζούλ την όλη υπόθεση κι επί της ουσίας αποσύρθηκαν απ’ το τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Και για να καθίσουν εκ νέου, θα πρέπει να υπάρξει μία θεαματική μεταστροφή απ’ την πλευρά των Μεξικανών.

Επειδή όμως στο "τριφύλλι" είχαν διακρίνει τα ατελείωτα μπρος-πίσω απ’ την πλευρά της Κρουζ Αζούλ, είχαν ήδη ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες να "ψάχνονται" με άλλες περιπτώσεις πρωτοκλασάτων εξτρέμ. Και τραβώντας πλέον "χειρόφρενο" στην υπόθεση του Αντούνα, στράφηκαν σε έναν άλλο παίκτη, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει ένας προχωρημένος κύκλος συζητήσεων και οι "πράσινοι" προσπαθούν να τον κλείσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, αντίστοιχες κινήσεις γίνονται και στο θέμα του δημιουργικού χαφ, όπου υπάρχει πια κι άλλος στόχος (με τον Κάουλι να έρχεται σε δεύτερο πλάνο), ενώ υπάρχει διάθεση να γίνει ακόμη μία κίνηση και για δεύτερο εξτρέμ ως back-up επιλογή πίσω απ’ τον Παλάσιος.

Σίγουρα ο χρόνος αρχίζει πλέον να πιέζει, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη άμεσης ενίσχυσης για να διατηρήσει ότι έχει χτίσει ως τώρα στη σεζόν, ωστόσο, όλος ο οργανισμός του "τριφυλλιού" έχει μπει πλέον σε μεταγραφικό mood για να γίνουν όσα πρέπει να γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ