ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χαρίζει χρήματα και αποχωρεί το καλοκαίρι ο Μπεκ

Ο Ούφε Μπεκ
Ο Ούφε Μπεκ INTIME

Ο Ούφε Μπεκ υποβλήθηκε σε επέμβαση κατόπιν συνεννόησης με τον Παναθηναϊκό, με τον Δανό εξτρέμ να έχει έρθει σε συμφωνία με τους πράσινους για να αποχωρήσει το καλοκαίρι χαρίζοντας και χρήματα που του αναλογούν.

Ο Ούφε Μπεκ υπέγραψε τον Αύγουστο του 2019 τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ως ένδειξη της πίστης των πρασίνων στις δυνατότητές του, όμως το συγκεκριμένο στοίχημα δεν κερδήθηκε ποτέ.

Και αυτό γιατί ο Δανός ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να πείσει για την αξία του ενώ ήταν ιδιαίτερα επιρρεπής σε τραυματισμούς, με τις μόλις 14 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα στα τελευταία 2,5 χρόνια να επιβεβαιώνουν πως ο γάμος δεν στέριωσε ποτέ.

Αυτές τις ημέρες ο παίκτης υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στο Λονδίνο κατόπιν συνεννόησης με τον Παναθηναϊκό, ενώ μετράει αντίστροφα για αποχαιρετήσει το "Γεώργιος Καλαφάτης".

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα θα κάνει κάποιες θεραπείες με το πράσινο επιτελείο, όπως έχει ήδη συμφωνηθεί, ενώ το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, με τον ίδιο να συμφωνεί μάλιστα να χαρίσει ένα σημαντικό μέρος από το τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Ουσιαστικά, ο Σκανδιναβός θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από τους πράσινους, από τη στιγμή που δεν θα έχει καμία άλλη επαφή με την καθημερινότητα της ομάδας, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για να πέσουν και τυπικά οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών, που δεν ευτύχησε να καρποφορήσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ