ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χάνει και το ματς με τον ΟΦΗ ο Αντονίτο

Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού PAO TV

Ο Αντονίτο παραμένει κλινήρης, δεν έχει προπονηθεί ουσιαστικά καθόλου από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και θα χάσει και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική.

Μια εβδομάδα μένει ακόμα μέχρι το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ εκτός έδρας όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα και να ψάξει την πρώτη φετινή του νίκη.

Ο Ντάνι Πογιάτος και οι παίκτες του προπονήθηκαν και την Παρασκευή το μεσημέρι με φόντο το ματς στην Κρήτη σε μια προπόνηση όπου ο Ισπανός είδε τα προβλήματα να μειώνονται με τους Χουάνκαρ και Καραγιάννη να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς την ίδια ώρα που υπάρχουν οι απουσίες των διεθνών ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για ακόμη μια μέρα οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία ακολούθησε ο Ιωαννίδης.

Την ίδια ώρα ο Αντονίτο παρέμεινε κλινήρης μετά τη λοίμωξη αναπνευστικού που είχε λίγα 24ώρα μετά την έλευση του στην Ελλάδα και αυτό σημαίνει πως δεν έχει προπονηθεί σχεδόν καθόλου και θα χάσει μετά το παιχνίδι με τον Άρη και αυτό που ακολουθεί κόντρα στον ΟΦΗ. Ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα μπορέσει να μπει στις προπονήσεις και να τεθεί ξανά στη διάθεση του Πογιάτος.

Όσο για το πρόγραμμα προπόνησης της Παρασκευής αυτή περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ