STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Μετατέθηκε ξανά για το απόγευμα το ματς στη Λεωφόρο λόγω VAR

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Μετατέθηκε ξανά για το απόγευμα το ματς στη Λεωφόρο λόγω VAR
INTIME

Το ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική της Super League μετατέθηκε για το απόγευμα της Κυριακής (13/11) στις 17:15 λόγω κωλύματος που παρουσιάστηκε με το VAR και δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του το βράδυ.

O αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική της Super League ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο η διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας την ίδια ημέρα και τα πιθανά προβλήματα που θα δημιουργούσε στην ομαλή πρόσβαση των φίλων των πρασίνων στν Λεωφόρο, έφερε αλλαγή στο πρόγραμμα.

Όπως έκανε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (10/11) η Super League, το ματς του πρωτοπόρου με τους Περιστεριώτες ορίστηκε για το βράδυ της Κυριακής στις 21:30, με το εντυπωσιακό όμως να είναι πως ούτε αυτή η ώρα έμελε να... στεριώσει.

Και αυτό γιατί προέκυψαν νέα δεδομένα, με ένα πρόβλημα όσον αφορά στην λειτουργία του VAR να οδηγεί αναπόφευκτα σε νέα αλλαγή ώρας, στις 17:15 της Κυριακής. Ο λόγος είναι συγκεκριμένος και έχει να κάνει με την τεχνολογική κάλυψη και το σύστημα VAR που θα λειτουργήσει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το ίδιο σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο είναι αυτό που θα χρησιμοποιηθεί και μία ημέρα αργότερα (14/11) στο ματς του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό, με την ώρα διεξαγωγής του κυριακάτικου αγώνα να παίζει σημαντικό ρόλο.

Και αυτό γιατί τα συγκεκριμένα μηχανήματα, λόγω του μεγάλου βάρους τους, δεν μπορούν να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Κρήτη και θα μεταφερθούν ακτοπλοϊκώς, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος άρχιζε στις 21:30, δεν θα ήταν εφικτή η μετάβαση του φορτηγού, του εξοπλισμού καθώς και του προσωπικού του παρόχου VAR στην Κρήτη.

Μοναδική λύση που υπήρχε ώστε τα μηχανήματα να είναι εγκαίρως στην Κρήτη ήταν να αρχίσει το απόγευμα της Κυριακής ο αγώνας στην Λεωφόρο και έτσι θα γίνει τελικά, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή την Παρασκευή:

"Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης αναφορικά με την αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ από τις 16:00 στις 21:30 και κατόπιν ενημέρωσης της εταιρείας που διαχειρίζεται το VAR, σας γνωστοποιούμε ότι, για λόγους προγραμματισμού και μεταφοράς του εξοπλισμού για τη λειτουργία του VAR, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο της 13ηςΑγωνιστικής του Πρωταθλήματος SuperLeague, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί, την Κυριακή 13.11.2022 στις 17:15 (αντί για 21:30)"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ