ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρνητικά και τα νέα τεστ για κορονοϊό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα Eurokinissi Sports

Σε νέα τεστ για κορονοϊό υποβλήθηκαν άπαντες στον Παναθηναϊκό με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά και τους πράσινους να αφήνουν στην άκρη και αυτή την περιπέτεια.

Στην άκρη αφήνει την περιπέτεια με τα τρία νέα κρούσματα κορονοϊού που παρουσιάστηκαν το Σάββατο ο Παναθηναϊκός καθώς άπαντες στο τριφύλλι υποβλήθηκαν σε νέα τεστ τα οποία και ήταν αρνητικά.

Αυτός ήταν ο τρίτος κύκλος εξετάσεων για COVID-19 που πέρασαν οι πράσινοι μέσα σε τέσσερις μόλις μέρες έπειτα από τα τρία κρούσματα (που δεν αφορούσαν παίκτες) που είχαν εντοπιστεί στον έλεγχο πριν το ματς με τον Αστέρα.

Τα προηγούμενα είχαν γίνει το Σάββατο το πρωί και εν συνεχεία μετά την επιστροφή του τριφυλλιού από την Τρίπολη και την αναμέτρηση με τον Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ