STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Άρης: Αστόχησε σε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους ο Μάνος

Ο Μάνος αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Άρης/18-04-2021
Ο Μάνος αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Άρης/18-04-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνος έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Διούδη σε πέναλτι που κέρδισε ο Άρης και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Κοντά στο 1-1 βρέθηκε ο Άρης αλλά ο Μάνος αστόχησε σε πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους καθώς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 42' σε ένα σπρώξιμο του Ρόουζ μέσα στην περιοχή σε μια περίεργη φάση με τον Αλεξανδρόπουλο που ήταν στη φάση να λέει πως δεν υπέπεσε σε παράβαση και παρακαλούσε τον ρέφερι να δει το VAR. Αυτό έγινε αλλά ο διαιτητής ενημερώθηκε πως ο Βέλεθ έσπρωξε τον συμπαίκτη του και αυτός έπεσε με δύναμη πάνω στον Ρόουζ και τελικά η απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης δεν άλλαξε.

Ο Μάνος ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αλλά αστόχησε καθώς έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Διούδη και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με βάση τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της "NOVA" ο Μάντζιος είχε δώσει εντολή στον Μπερτόγλιο να εκτελέσει αλλά ο Μάνος πήρε τη μπάλα με το που κέρδισε το πέναλτι ο Άρης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ