ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνάντηση με τον Αλαφούζο ζήτησαν οι αρχηγοί για τα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Συνάντηση με τον Αλαφούζο ζήτησαν οι αρχηγοί για τα αποδυτήρια
Ο Γιάννης Αλαφούζος στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ τον Ιούλιο του 2020 EUROKINISSI

Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για να τον ενημερώσουν για όσα συμβαίνουν στο Κορωπί επί των ημερών του Λάζλο Μπόλονι και εκείνος την αρνήθηκε.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των παικτών του Παναθηναϊκού για όσα συμβαίνουν στο Κορωπί και για τη συμπεριφορά μελών του τεχνικού τιμ.

Μάλιστα, για αυτό τον λόγο οι αρχηγοί της ομάδας (Κουρμπέλης, Διούδης και Βιγιαφάνες) ζήτησαν να συναντηθούν με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να τον ενημερώσουν. Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε παραμονές της αναμέτρησης με τον Βόλο και συγκεκριμένα ζήτησαν την μεσολάβηση του Δημήτρη Σαραβάκου για το ραντεβού.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική. Ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει τον Λάζλο Μπόλονι και με την άρνησή του να μιλήσει με τους αρχηγούς το έκανε ξεκάθαρο προς όλες τις πλευρές.

Φυσικά, πρόβλημα αποτελεί και η συμπεριφορά του Σεργκέι Κουζνέτσοφ με τον οποίο έχουν υπάρξει στιγμές έντασης τόσο στο Κορωπί, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το επεισόδιο που είχε με τον Σέχου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ