ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απόφαση για δημιουργία β' ομάδας

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν/4-4-2021
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν/4-4-2021 EUROKINISSI

Στον Παναθηναϊκό είναι θετικοί όσον αφορά τη δημιουργία μια β' ομάδας αλλά ακόμα δεν έχουν προβεί σε περαιτέρω ενέργειες που αφορούν προπονητή και ρόστερ.

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει αρκετή συζήτηση για τη δημιουργία β' ομάδων από τους μεγάλους συλλόγους και δη του big-5 με τον ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ να έχουν εκφράσει ήδη τη θέληση τους να φτιάξουν μια ομάδα που να παίζει στη Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός είναι επίσης μια ομάδα η οποία έχει αποφασίσει να δημιουργήσει μια δεύτερη ομάδα αλλά για την ώρα δεν έχει κάνει καμία άλλη κίνηση. Δεν έχει ούτε ψάξει για προπονητή, ούτε υπάρχει απόφαση για το ρόστερ που θα έχει αυτή η δεύτερη ομάδα.

Ουσιαστικά δηλαδή ακόμα δεν έχει γίνει καμία προεργασία και δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Άλλωστε το όλο εγχείρημα με τις δεύτερες ομάδες είναι ακόμα περισσότερο σε φιλολογικό επίπεδο και δεν έχει περάσει στο επίπεδο υλοποίησης.

Όταν αυτό γίνει τότε οι "πράσινοι" θα τρέξουν τις απαραίτητες ενέργειες στελεχώνοντας και αυτή μια αντίστοιχη ομάδα με προπονητή και τους ανάλογους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ