ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Άνοιξε ξανά ο δίαυλος με την πλευρά Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στη αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου για την Super League
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στη αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσουν το θέμα "Σένκεφελντ", προτού φτάσει ο Γενάρης και ο Ολλανδός αποκτήσει δικαίωμα να μιλήσει και με άλλες ομάδες και άρχισαν ξανά συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη για την επίτευξη νέου deal.

Το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ, που λήγει τον προσεχή Ιούνιο, έχει περάσει από διάφορα στάδια απ’ τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν κι έγινε η πρώτη διερευνητική επαφή των πράσινων με την πλευρά του Ολλανδού στόπερ.

Οι δύο πλευρές ήρθαν πολύ κοντά σε συμφωνία τον περασμένο Αύγουστο για επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2023, με αύξηση των αποδοχών του 29χρονου στόπερ από τις 200.000€, στις 320.000€.

Και είναι αλήθεια πως εάν δεν υπήρχαν οι ξαφνικές φιτιλιές που έβαλε την ύστατη ώρα στις διαπραγματεύσεις ο ιδιότροπος ατζέντης του, Βέζερ Βέζενμπεργκ (με επιπλέον αξιώσεις, πέραν του πριμ υπογραφής και για ένα πολύ υψηλό μπόνους συμμετοχών), ο "Σένκε" θα είχε δέσει το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό εδώ και τρεις μήνες.

Ακολούθησε μία μακρά περίοδος, όπου το όλο θέμα μπήκε στον πάγο (και λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων του τριφυλλιού), χωρίς να γίνει η παραμικρή κίνηση, είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά.

Αυτό, εντούτοις, δείχνει να αλλάζει σιγά-σιγά. Απ’ τη στιγμή που η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ανοίξει ξανά τον φάκελο των εκκρεμοτήτων που υπήρχαν με τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι (ξεκινώντας από τους "μικρούς" Χριστογεώργο, Ζαγαρίτη), υπήρξε αντίστοιχη επαφή και με τους ανθρώπους του Σένκεφελντ.

Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας άνοιξε εκ νέου ο δίαυλος που είχε κοπεί... απότομα μετά τις απαιτήσεις του μάνατζερ και οι δύο πλευρές έχουν πια σχεδόν καθημερινή επικοινωνία, αναζητώντας την τελική φόρμουλα της συμφωνίας.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί πως ακόμη δεν υπάρχει... deal, όμως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως άρχισαν ξανά οι συζητήσεις. Κι εφόσον υπάρξει καλή διάθεση απ’ όλους, είναι πολύ πιο πιθανό πλέον το προσεχές διάστημα να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Κι ο ίδιος ο Σένκεφελντ, άλλωστε, είχε δείξει εξαρχής διάθεση για να παραμείνει στους πράσινους και το έχει διαμηνύσει σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες. Αρκεί να καλυφθεί και στο οικονομικό, απ’ τη στιγμή που είδε πως τους τελευταίους μήνες υπογράφηκαν πολλά "τσιμπημένα" συμβόλαια, σε σχέση με τα λεφτά που συμφώνησε ο ίδιος με το τριφύλλι το καλοκαίρι του 2019.

Στον Παναθηναϊκό, θέλουν να κλείσουν το θέμα σύντομα, προτού φτάσει ο Γενάρης, όπου ο Ολλανδός θα αποκτήσει δικαίωμα να μιλήσει και με άλλες ομάδες. Διότι, εκτός όλων των άλλων, γνωρίζουν καλά, πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τον 29χρονο στόπερ (και) απ’ την Ελλάδα, που παραμονεύουν στη... γωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ