ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Αντονίτο, μαγνητική ο Αγιούμπ

Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού PAO TV

Ο Αντονίτο εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης στο αναπνευστικό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου του Παναθηναϊκού μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τετάρτη (30/9) το απόγευμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Τρίτης (29/9) με τον Ντάνι Πογιάτος και τους "πράσινους" να ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Άρη με νέα προβλήματα.

Συγκεκριμένα εκτός προπόνησης έμειναν οι Αντονίτο, Αγιούμπ και Αλεξανδρόπουλος και υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση των δύο πρώτων. Ο Ισπανός δεξιός μπακ παρουσίασε συμπτωματολογία λοίμωξης στο αναπνευστικό και προτιμήθηκε να μείνει και εκτός προπονητικού κέντρου και υπάρχει ανησυχία. Βέβαια ήδη κάνει δύο τεστ για κορονοϊό τα οποία έχουν βγει αρνητικά αλλά μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στον Παναθηναϊκό θα πάρουν τις προφυλάξεις τους.

Ο Αγιούμπ από την πλευρά του αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα και ο χρόνος αποθεραπείας του. Τέλος ο Αλεξανδρόπουλος έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με πάσες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Βιγιαφάνιες, ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Χατζηθεοδωρίδης, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Αγιούμπ, Αλεξανδρόπουλος, Αντονίτο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ