ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και ο Σένκεφελντ έως το 2025

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025 | 16 Δεκεμβρίου 2022
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025 | 16 Δεκεμβρίου 2022 INTIME

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και την ανανεώση του Μπαρτ Σένκεφελντ με το σύλλογο για δύο ακόμη χρόνια με τον Ολλανδό στόπερ να μένει και αυτός, όπως και ο Πέρεθ, έως το καλοκαίρι του 2025 στο τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το 2025 θα παραμείνει ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τον Ολλανδό αμυντικό να υπογράφει και αυτός την ανανέωση του συμβολαίου του που έληγε το καλοκαίρι του 2023 για δύο ακόμη χρόνια, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Πέρεθ στη διάρκεια της Παρασκευής.

Πρόκειται φυσικά για μια πολύ σημαντική ανανέωση για τους πράσινους καθώς πλέον και μετά τον Πέρεθ το τριφύλλι κράτησε στο ρόστερ του και τον Σένκεφελντ και πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει με τους Κουρμπέλη και Αϊτόρ οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε συζητήσεις με την πράσινη ΠΑΕ.

Η παραμονή του Σένκεφελντ είναι επίσης σημαντική καθώς για τον Ολλανδό στόπερ υπήρχε ενδιαφέρον και απ' άλλες ομάδες αλλά ο ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού θα παραμείνει πράσινος τουλάχιστον έως το 2025.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 99 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ