ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ
Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Λάζλο Μπόλονι και τον βοηθό του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ.

Παρελθόν και με τη... βούλα αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι. Η είδηση είχε γίνει γνωστή από το βράδυ της Δευτέρας (10/5), αλλά η πράσινη ΠΑΕ γνωστοποίησε σήμερα (11/5) το διαζύγιο με τον Ρουμάνο προπονητή και τον βοηθό του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα κοουτσάρει στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Μπόλονι φεύγει από τους πράσινους έπειτα από 202 ημέρες, έχοντας βρεθεί σε 32 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας και έχοντας απολογισμό 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Λάζλο Μπόλονι και το βοηθό του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Προπονητής του Παναθηναϊκού στους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας περιόδου θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα και στο παιχνίδι της 18ης Οκτωβρίου 2020 κόντρα στον ΟΦΗ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ