ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε με βίντεο από τη Λεωφόρο ο Βιτάλ

Ο Βιτάλ στη Λεωφόρο για την παρουσίαση του | 29 Αυγούστου 2021
Ο Βιτάλ στη Λεωφόρο για την παρουσίαση του | 29 Αυγούστου 2021 PRINT SCREEN

Ο Ματέους Βιτάλ ανακοινώθηκε επίσημα και από τον Παναθηναϊκό με ένα όμορφο βίντεο από τη Λεωφόρο και με τον ίδιο να φοράει τη φανέλα με το νούμερο "98".

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ματέους Βιτάλ προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Ο δανεισμός του 23χρονου Βραζιλιάνου είχε γίνει ήδη γνωστός και επίσημα από την Κορίνθιανς αλλά πλέον ήρθε και η ανακοίνωση του τριφυλλιού.

Μάλιστα αυτή συνοδεύτηκε από ένα βίντεο μέσα στη Λεωφόρο και συγκεκριμένα τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο ενώ πήρε ήδη τη φανέλα με το νούμερο "98" που θα τον συντροφεύει στην πορεία του στους πράσινους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς του Βραζιλιάνου μέσου Ματέους ντα Σίλβα Βιτάλ.

Ο Ματέους Βιτάλ γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1998 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Ποδοσφαιρικά μπήκε από νωρίς στην ακαδημία της Βάσκο ντα Γκάμα και στα 17 του ήταν ήδη μέλος της πρώτης ομάδας. Στον ιστορικό σύλλογο έμεινε μέχρι τα 20 χρόνια του οπότε και πωλήθηκε στην Κορίνθιανς. Άμεσα κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλήματος Paulista, έχοντας μάλιστα ουσιαστική συμμετοχή σε αυτό. Το 2019 χρίστηκε διεθνής στην εθνική Νέων της Βραζιλίας.

Καλωσορίζουμε τον Ματέους στην οικογένεια του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ