ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταμπίζα για τη δεύτερη ομάδα

Ο Κώστας Νταμπίζας κατά την υπογραφή του συμβολαίου του | 30 Αυγούστου 2021
Ο Κώστας Νταμπίζας κατά την υπογραφή του συμβολαίου του | 30 Αυγούστου 2021 PRINT SCREEN PAO FC

Ο 21χρονος αμυντικός, Κωνσταντίνος Νταμπίζας, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον Παναθηναϊκό Β' και θα ενισχύσει την ομάδα των πράσινων στη Super League 2.

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Νταμπίζα ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός με τον 21χρονο αμυντικό να εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β' και να ενισχύει τους πράσινους στην προσπάθεια τους στη Super League 2.

Ο γιος του Νίκου Νταμπίζα έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του τριφυλλιού όπως και τα δύο αδέρφια του τα οποία εξακολουθούν και βρίσκονται στα μικρότερα τμήματα των πράσινων και αποχώρησε όταν έφυγε για σπουδές πηγαίνοντας στην Αγγλία όπου έπαιξε στην Γκέιτσχεντ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Νταμπίζα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Νταμπίζας είναι γεννημένος την 1η Δεκεμβρίου 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, απ’ όπου αποχώρησε λόγω σπουδών στην Αγγλία. Στο Νησί έπαιξε στη Γκέιτσχεντ. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εντάχθηκε στον Αστέρα Βάρης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα όπου μεγάλωσα. Ευχαριστώ όλο το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση, ελπίζω να τους δικαιώσω. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρέχει όλα αυτά τα χρόνια", υπογράμμισε ο Νταμπίζας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ