ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι για Ολυμπιακό οι Γκατσίνοβιτς και Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ σε φάση από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | 5 Δεκεμβρίου 2021
Ο Χουάνκαρ σε φάση από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | 5 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Γκατσίνοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (9/5) και ο Χουάνκαρ έκανε θεραπεία και η παρουσία τους στο ντέρμπι της Τετάρτης (11/5) με τον Ολυμπιακό θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη.

Η επόμενη της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ βρήκε τους πράσινους στο "Γ. Καλαφάτης" καθώς την Τετάρτη (11/5) ακολουθεί το ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν ευχάριστα καθώς ο μεν Γκατσίνοβιτς ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα και δεν μπήκε στην προπόνηση της ομάδας ενώ ο Χουάνκαρ έκανε θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η παρουσία και των δύο στο ντέρμπι της Τετάρτης είναι αμφίβολη και θα κριθεί την Τρίτη, στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρωινή προπόνηση είχε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκατσίνοβιτς, Αγιούμπ ενώ ο Χουάνκαρ έκανε θεραπεία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ