ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ακόμα ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ορθό κοιλιακό, με αποτέλεσμα να μείνει για άλλο ένα μήνα εκτός δράσης. Πλήγμα στο "τριφύλλι" με τον αρχηγό του.

Το πρωί της Τετάρτης (20/1) ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό, στο νοσοκομείο "Υγεία". Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που έχει ήδη μείνει ένα μήνα εκτός αγώνων, θα χάσει και τον επόμενο λόγω της επέμβασης. Ουσιαστικά πρόκειται για υποτροπή σε προ 7ετίας χειρουργείο του.

Οι ενοχλήσεις του 27χρονου στους κοιλιακούς άρχισαν πριν από έξι εβδομάδες και παρότι σε κάποια παιχνίδια έσφιξε τα δόντια και έπαιξε, πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 20 Δεκεμβρίου αποφασίστηκε να ακολουθήσει μία συντηρητική αγωγή με ειδικές θεραπείες, ώσπου φτάσαμε στην απόφαση για επέμβαση.

Αυτό σημαίνει πως ο χάνει δεδομένα το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (23/1), το εκτός έδρας με τον Βόλο (27/1), το εντός με τη Λαμία (30/1), το εκτός με τον Ατρόμητο (6/2) και από ό,τι φαίνεται και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό στις 14/2.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ