Παναθηναϊκός: Αυτοί οι πέντε ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός από το φιλικό με τη Σάλκε

Οι Ιωαννίδης, Τσιριβέγια, Μλαντένοβιτς, Νίκας και Τσέριν έμειναν εκτός από το φιλικό του Παναθηναϊκού (9/7, 19:00) με τη Σάλκε.
Μετά την Μέταλιστ και την Νόρτζελαντ, σειρά παίρνει απόψε (9/7) η Σάλκε για τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Ρουί Βιτόρια να δίνει το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της στην Αυστρία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Στον αγώνα αυτό, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και στον Τσιριβέγια που θα μείνει προληπτικά εκτός.
Στο φιλικό δεν θα αγωνιστεί επίσης ο Μλαντένοβιτς, λόγω ενός οικογενειακού ζητήματος, αλλά και οι Τσέριν και Νίκας που προέρχονται από τραυματισμό.
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης , Γέντβαϊ, Τουμπά, Κυριακόπουλος, Σιώπης, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι, Σβιντέρσκι.