ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκή Συμμαχία: “Θεωρούμε μνημείο θράσους την ανακοίνωση της ΠΑΕ”

Η 'Παναθηναϊκή Συμμαχία" με ανακοίνωση της στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ταυτόχρονα επιτίθεται κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Για μία ακόμα φορά η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζεται δημόσια κατά κινήσεων της διοίκησης της πράσινης ΠΑΕ. Τώρα, με ανακοίνωση που εξέδωσε στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τονίζει ότι θα είναι στη διάθεσή του για ότι εκείνος χρειαστεί.

Τι έγινε όμως και πήρε θέση η Παναθηναϊκή Συμμαχία; Το απόγευμα της Παρασκευής (08/06) στο πλαίσιο της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στάθηκε στη σύμβαση που έχει υπογραφθεί με την ΠΑΕ για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου τονίζοντας το μικρό αντίτιμο της.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγη ώρα αργότερα εξέδωσε με τη σειρά της ανακοίνωση στην οποία επί της ουσίας διέψευδε τον ισχυρό άνδρας της πράσινης ΚΑΕ με τον ίδιο να επανέρχεται λίγο αργότερα με δήλωση του δίνοντας και άλλα στοιχεία για τις συμβάσεις μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Με δική της ανακοίνωση η Παναθηναϊκή Συμμαχία επιτίθεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ταυτόχρονα έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Καλωσορίζουμε τη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. υπό την ηγεσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία εκλέχθηκε χθες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό της σε κάθε ενέργεια που θα αποσκοπεί στην εκπλήρωση των μεγάλων προσδοκιών του κόσμου του Παναθηναϊκού, στην αποκατάσταση του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα αλλά και στο καλό του Συλλόγου γενικότερα.

Είμαστε επίσης στο πλευρό της και θα χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί για το σκοπό αυτό και το δικό μας μετοχικό ποσοστό σε οποιαδήποτε ενέργειά της θα αποσκοπεί στον οικονομικό έλεγο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη διευρεύνηση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης εκ μέρους όσων τη διοίκησαν επί εποχής Γιάννη Αλαφούζου και στην αποκατάσταση των δικαιωμάτων που έχει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι το παρόν Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, όπως υποσχέθηκε πριν εκλεγεί, έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του Γιάννη Αλαφούζου και όσων συνέπραξαν ουσιαστικά μαζί του στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμένει τις ενέργειες της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η παρούσα διοίκηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν έχει υπογράψει καμιά σύμβαση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εννοείται πως δεν έχει συμμετάσχει σε οποιαδήποτε μεθόδευση σε βάρος των δικαιωμάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. – άλλωστε ένας από τους σκοπούς για τους οποίους κατήλθε στις τελευταίες αρχαιρεσίες της Συμμαχίας και τελικά ανέλαβε, ήταν ακριβώς να αφαιρέσει τη δυνατότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τέτοιες μεθοδεύσεις μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Θεωρούμε μνημείο θράσους τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και απορούμε πώς εκείνοι που τη διοικούν δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έφτασε το Παναθηναϊκό τέλος τους και ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σιωπούν αναλογιζόμενοι την καταστροφή που προκάλεσαν.

Είμαστε στη διάθεση της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. για άμεση συνάντηση ώστε να συντονίσουμε τη δράση μας για την αποκατάσταση της τάξης στις σχέσεις του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια στο έργο της. Ευχή όλων είναι να καταλήξει και η ΠΑΕ σε χέρια Παναθηναϊκά, όπως βρίσκεται ο υπόλοιπος Σύλλογος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Έχει λανθασμένη ενημέρωση ο κ. Γιαννακόπουλος”
Επίθεση Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ