Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παναργειακός: Υποδοχή ηρώων και πάρτι μέχρι το πρωί για την επιστροφή στη Γ' Εθνική

Οι παίκτες του Παναργειακού στο Δημαρχείο Άργους μετά την άνοδο τους στη Γ' Εθνική
Οι παίκτες του Παναργειακού στο Δημαρχείο Άργους μετά την άνοδο τους στη Γ' Εθνική ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ FACEBOOK

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε με τραγούδια, συνθήματα, βαρελότα και βεγγαλικά τους παίκτες του Παναργειακού κατά την επιστροφή τους στο Άργος και μετά την εξασφάλιση της ανόδου στη Γ' Εθνική.

Αποθεωτική υποδοχή για τους παίκτες και το τενικό επιτελείο του Παναργειακού ετοίμασε ο κόσμος της ομάδας μετά την εξασφάλιση της ανόδου και την επιστροφή στη Γ' Εθνική μετά από δύο χρόνια.

Το βράδυ της Κυριακής στη κεντρική πλατεία του Άργους στήθηκε ένα πανηγύρι με τραγούδια, συνθήματα, βαρελότα και βεγγαλικά για την υποδοχή του Παναργειακού μετά τον προβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Οι "Λύκοι" επέστρεψαν στις μεγάλες κατηγορίες και έχουν στόχο και βλέψεις για ακόμα ψηλότερα.

Μάλιστα ανακοίνωση για συγχαρητήρια έβγαλε και η ΕΠΣ Αργολίδας η οποία αναφέρει:

"Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Αργολίδας συγχαίρουν την ομάδα του Παναργειακού για τη συνολική αγωνιστική της παρουσία την φετινή περίοδο που μόλις τελείωσε καθώς και για τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη Γ´ Εθνική κατηγορία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση για τις προσπάθειες της όλη τη χρονιά, στο τεχνικό επιτελείο και φυσικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την παρουσία τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.Ευχόμαστε στην ομάδα του Παναργειακού πάντα επιτυχίες".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ