ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Χωρίς επτά παίκτες η αποστολή των Αγρινιωτών για το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Ουνάι Γκαρσία EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (25/01, 18:00), με τους Γκαρσία, Παρδαλό και Τσούρα να προστίθενται στις μακροχρόνιες απουσίες των καναρινιών.

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (25/01, 18:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24), με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου είδε ακόμη τρεις παίκτες του να προστίθενται στη λίστα των απουσιών. Πέραν των Αγκίρε, Στάγιτς, Γαλιάτσου και Λουίς, εκτός αποστολής έμεινε ο Τσούρα, που αντιμετωπίζει ενόχληση στον δικέφαλο, καθώς και οι Γκαρσία και Παρδαλός, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Αγαπάκης, Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπουχαλάκης, Μπρέγκου, Εστέμπαν, Γκράναθ, Χότζα, Κόγιτς, Κουτσερένκο, Μανρίκε, Ματσάν, Μαυρίας, Μίχαλακ, Μλάντεν, Νικολάου, Ενκολόλο, Παπαζώης, Σατσιάς, Σιέλης, Σμυρλής, Ζίβκοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ