STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Ξάνθη: Κρίνεται το 14ο "εισιτήριο" της Super League Interwetten

Στιγμιότυπο απ' το Ξάνθη - Παναιτωλικός για τον πρώτο αγώνα των μπαράζ της σεζόν 2020-2021.
Στιγμιότυπο απ' το Ξάνθη - Παναιτωλικός για τον πρώτο αγώνα των μπαράζ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Ξάνθη (30/5, 19:30) στο Αγρίνιο για τη ρεβάνς των αγώνων μπαράζ που θα καθορίσουν τη 14η ομάδα της Super League Interwetten. Μικρό προβάδισμα οι Ακρίτες έπειτα απ' τη νίκη τους με 2-1.

Απόψε το βράδυ θα γνωρίζουμε ολόκληρο το παζλ της Super League Interwetten για τη σεζόν 2021/2022. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Ξάνθη στο Αγρίνιο (30/5, 19:30, Novasports 2HD) στη ρεβάνς των αγώνων μπαράζ και ένας εκ των δύο θα πάρει το "εισιτήριο" για την πρώτη κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα της Ξάνθης είναι εκείνη που έχει το προβάδισμα, καθώς επικράτησε 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στα Πηγάδια. Σε εκείνο το ματς ο Βέργος είχε ανοίξει το σκορ για τον Παναιτωλικό στο 6ο λεπτό. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή με γκολ του Έμπερτ στο 52' και του Μικελτάτζε στο 71ο λεπτό.

Η Ξάνθη θα επιχειρήσει να προστατέψει το μικρό της προβάδισμα, ενώ ένα εκτός έδρας γκολ (το οποίο έχει πετύχει ήδη ο Παναιτωλικός) θα της δώσει άλλον "αέρα" στο παιχνίδι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο. Γνωρίζουν ότι ακόμη και με ένα γκολ μπορεί να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία, αρκεί βέβαια να μην χρειαστεί ο Κνετ να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του. Πάντως, αναμένεται σπουδαία μάχη στον αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου.

Τα αγωνιστικά νέα των ομάδων

Στα αγωνιστικά νέα των ομάδων, ο Τραϊανός Δέλλας έχει μοναδικό πρόβλημα αυτό του Ντάλσιο, ο οποίος ταξίδεψε στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. Ο Μπάμπης Τεννές πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, η παρουσία του Παπάζογλου και του Τάτου στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή, όταν και ο προπονητής της Ξάνθης ανακοινώσει την 18άδα.

Ο Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών) θα είναι ο διαιτητής του αγώνα, με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), διαιτητή VAR τον Μανώλη Σκουλά (ΕΠΣ Θεσσαλίας) και διαιτητή AVAR τον Δημήτρη Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΞΑΝΘΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ