STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Βόλος 0-1: Τρία στα τρία με Ασεχνούν οι φιλοξενούμενοι που έκαναν σημαντικό βήμα παραμονής

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Ασεχνούν
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Ασεχνούν EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος έκανε το τρία στα τρία στα playouts με τον Ασεχνούν να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Η ομάδα της Μαγνησίας έκανε ένα σημαντικό βήμα παραμονής και έβαλε σε δύσκολη θέση πλέον τον Παναιτωλικό μετά και τη νίκη της Κηφισιάς στην Τρίπολη.

Ο Βόλος πέρασε και από το Αγρίνιο καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 με ένα γκολ του Ασεχνούν στο πρώτο ημίχρονο, έκανε το τρία στα τρία στα playouts και βρέθηκε στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού και έκανε ένα σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Αντίθετα η ομάδα του Αγρινίου μετά την ήττα της από το Βόλο και παράλληλα τη νίκη της Κηφισιάς επί του Αστέρα βρέθηκε πλέον στη θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και το Σάββατο θα πάει στην Κηφισιά για να δώσει έναν "τελικό" κόντρα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Τα xgoals της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Βόλος
Τα xgoals της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Βόλος SPORT24/OPTA

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή στιγμή με ένα υπέροχο γκολ του Ασεχνούν στο 29' και από εκεί και πέρα το ματς έγινε ροντέο.

Οι γηπεδούχοι γύρισαν το σύστημα τους σε 4-4-2, έπαιξαν φουλ επίθεση, είχαν δοκάρι, στο δεύτερο μέρος έκλεισαν στα καρέ τους την ομάδα του Βόλου, έκαναν τη μια τελική μετά την άλλη αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Κόβατς με το 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αρχικά στις καθυστερήσεις είδε απευθείας κόκκινη ο Άλχο για σκληρό φάουλ πάνω στον Μπουζούκη ενώ λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο Μλάντεν με δεύτερη κίτρινη και οι δύο ποδοσφαιριστές θα λείψουν από το επόμενο παιχνίδι των ομάδων τους.

Στο πρώτο 45λεπτο πλην του γκολ η ομάδα του Βόλου είχε μια ακόμη καλή στιγμή για να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 42' αλλά ο Γκαρσία από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τσάβες.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο επόμενο λεπτό όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Οικονόμου ο οποίος από διαγώνια θέση από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε έξω.

Ενώ στο 45' ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι. Όταν σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο Φακούντο Πέρες έκανε την προβολή με τη μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προσπάθησε να πιέσει την άμυνα του Βόλου που έπαιξε σε αρκετά χαμηλό μπλοκ με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ.

Στο 59' ο Χουάνπι έκανε το σουτ με τον Κόβατς να απομακρύνει τη μπάλα με τις γροθιές του και να κρατάει το 0-1 για την ομάδα του. Στο 89' ο Παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο 1-1 όταν ο Λεμόνακο έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ, έκανε το διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Λεμόνακο έκανε το σουτ προς την εστία με τον Κόβατς να αποκρούει ενώ στο 95' ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει σωτήρια.

Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Παναιτωλικός - Βόλος
Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Παναιτωλικός - Βόλος SPORT24/OPTA

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46' Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (86' Μπρούνο Ντουάρτε), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι, Καρέλης (54' Λεμονάκο), Ντίας (78' Μπουζούκης)

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (63' Τρουιγιέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (85' Μπερτόλιο), Μύγας, Ασεχνούν (85' Ποπέσκου), Γκαρσία (76' Μωραϊτης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ