STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Βόλος 0-0: Η ισοπαλία δεν άφησε κάποιον ευχαριστημένο

Στιγμή από το Παναιτωλικός - Βόλος
Στιγμή από το Παναιτωλικός - Βόλος INTIME SPORTS

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Παναιτωλικού και του Βόλου για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κάποια από τις δύο ομάδες.

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι μεταξύ Παναιτωλικού και Βόλου για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο Αγρίνιο. Είναι μία ισοπαλία που δεν βόλεψε κάποιον, καθώς οι λιγοστές ελπίδες για τα playoffs τελειώνουν για τους Θεσσαλούς, ενώ κανείς από τους δύο δεν έχει κλειδώσει την πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 29 πόντους, με τον Βόλο να έχει αγώνα λιγότερο.

Είτε ο Παναιτωλικός, είτε ο Βόλος θα μπορούσαν να έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι Αγρινιώτες είχαν δοκάρι στο α' μέρος, όμως και οι Θεσσαλοί είχαν τις δικές τους στιγμές. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι κρατούσαν την κατοχή, με τον Βόλο να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Δοκάρι ο Παναιτωλικός και ευκαιρίες εκατέρωθεν στο α' μέρος

Την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι είχε ο Παναιτωλικός στο 10ο λεπτό. Ο Νταγκό από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μεντόσα, ο οποίος πλάσαρε αμέσως, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 17' ο Καρέλης έγινε απειλητικός από μακριά, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Νταγκό στο 20'.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Στο 28' ο Βόλος είχε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Έπειτα από επικίνδυνη απομάκρυνση του Χουχούμη, ο Φαν Βερτ κράτησε ζωντανή την μπάλα, γύρισε από τα δεξιά και ο Ορός μπροστά από τον Ανέστη προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το σώμα του. Όμως ο κίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε.

Στο 37' οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή με τον Άλχο από πολύ καλή θέση να είναι άστοχος. Στο 41ο λεπτό οι Αγρινιώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία για το γκολ. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Νταγκό πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Χωρίς γκολ και στο β' μέρος

Ο Βόλος ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος αλλάζοντας την αριστερή του πλευρά με την είσοδο των Ρεγκατέν και Μπαρτόλο αντί των Κορέα και Πουρίτα. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους Θεσσαλούς στο 50ο λεπτό. Οι δύο νεοεισελθόντες έπαιξαν το ένα-δύο, έδωσαν στον Φαν Βερτ στην καρδιά της περιοχής. Ο Ολλανδός στράικερ έμεινε όρθιος, γύρισε το σώμα του, έκανε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Ανέστης.

Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν τον προσανατολισμό τους στο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή, με τον Βόλο να πιέζει στη μεσαία γραμμή και να αναζητεί τις στιγμές του σε γρήγορες μεταβάσεις. Αυτό ωστόσο δεν συνέβαινε πάντα, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 70'. Ο Μεντόσα εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Κοντρόλαρε στα όρια και δεξιά της περιοχής, κατέβασε την μπάλα, έκανε το σουτ, με τον Κλέιμαν να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Οι δύο προπονητές συνέχισαν τις κινήσεις με Νίνη και Βέργο να περνούν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 86' ο Νίνης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Ο Παναιτωλικός λίγο πριν από το φινάλε είχε καλή στιγμή. Έφυγε στην αντεπίθεση, ο Καρέλης πήρε την μπάλα από τα αριστερά της περιοχής, αλλά δεν ευστόχησε. Έτσι, το 0-0 έμεινε έως το φινάλε.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ