ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Στον πάγκο και τη νέα σεζόν ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου στο πλαίσιο αγώνα πρωταθλήματος του Παναιτωλικού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης | 2 Απριλίου 2022
Ο Γιάννης Αναστασίου στο πλαίσιο αγώνα πρωταθλήματος του Παναιτωλικού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης | 2 Απριλίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Γιάννη Αναστασίου για την παραμονή του Έλληνα τεχνικού και την επόμενη περίοδο στον πάγκο της ομάδας.

Στον πάγκο του Παναιτωλικού και τη νέα σεζόν θα παραμείνει ο Γιάννης Αναστασίου με τον Έλληνα τεχνικό να ανανεώνει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Αγρινίου με την οποία τα πήγε εξαιρετικά τη φετινή σεζόν και εξασφάλισε άνετα την παραμονή ενώ πάλεψε για την είσοδο στα playoffs ενώ έπαιξε και ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και υπήρξε η σχετική ανακοίνωση από πλευράς του Παναιτωλικού στην οποία φιλοξενούνται δηλώσεις τόσο του προέδρου της ΠΑΕ, Γεράσιμο Μπελεβώνη, όσο και του Έλληνα προπονητή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Μπελεβώνης τόνισε: "Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου ήταν αυτονόητη. Στο προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκε στην πράξη ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Κοινή ήταν και η επιθυμία να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να δουλέψουμε για να πάμε τον Παναιτωλικό βήματα μπροστά. Όλοι μαζί να τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό, παραμένοντας προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες του".

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, η διοίκηση, ο κόσμος του Παναιτωλικού. Συνεχίζουμε τη δουλειά να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ