ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Σούρερ ο εκλεκτός για τον πάγκο

Ο Γκάμπριελ Σούρερ σε συνέντευξη του
Ο Γκάμπριελ Σούρερ σε συνέντευξη του PRINT SCREEN

Ο 52χρονος Γκάμπριελ Σούρερ επιστρέφει στην Ελλάδα αυτή τη φορά για να αναλάβει τα ηνία του Παναιτωλικού καθώς είναι ο εκλεκτός της ομάδας του Αγρινίου για τον πάγκο.

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον 52χρονο πλέον Γκάμπριελ Σούρερ με τον Αργεντινό, πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, να αποτελεί τον εκλεκτό της ομάδας του Παναιτωλικού για τον πάγκο και για να διαδεχτεί τον Γιάννη Αναστασίου που δεν συνεχίζει στην ομάδα.

Ο Σούρερ είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια και συγκεκριμένα τις σεζόν 2004-06 με τον διεθνή Αργεντινό να έχει 59 συμμετοχές και ένα γκολ στους "ερυθρόλευκους".

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός κρέμασε το 2007 τα παπούτσια του στη Μάλαγα και το 2010 ξεκίνησε την πορεία του στους πάγκους από τη Λανούς ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σε Αρχεντίνος Τζούνιορς, Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε, Μίτρε, Μπλούμινγκ και Ντεπορτίβο Κουένκα στο Εκουαδόρ.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού είναι σε συζητήσεις με τον Σούρερ τις τελευταίες μέρες και δεν αποκλείεται να έρθει και η οριστική συμφωνία τα επόμενα 24ώρα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ